KUCHARZ/KA lub MŁODSZY KUCHARZ/KA
Liczba miejsc pracy: 1
Wymagania: | |
znajomość języka: | Pracodawca wymaga dobrej znajomości języka niemieckiego umożliwiającej swobodne porozumiewanie się. |
wykształcenie: | Ukończona zawodowa szkoła gastronomiczna lub technikum gastronomiczne o kierunku kucharz. |
doświadczenie: | W przypadku osób aplikujących na stanowisko młodszego kucharza/ki – doświadczenie nie jest wymogiem koniecznym, w przypadku kucharza/ki doświadczenie jest wymagane. |
Warunki pracy: | |
czas pracy: | pełen etat - 38,5 tygodniowy wymiar czasu pracy. Praca od poniedziałku do niedzieli, praca zmianowa w godzinach od 7:00-16:00 i od 16:00 do 23:00, grafik do uzgodnienia z pracodawcą. |
okres zatrudnienia: | Na stałe, na początek okres próbny - 1 miesiąc |
wynagrodzenie: | Min. 1338,50 euro brutto miesięcznie w przypadku młodszego kucharza, w przypadku kucharza - uzależnione od kwalifikacji. Kalkulator pomocny w oszacowaniu kwoty netto dostępny jest na stronie internetowej: http://bruttonetto.akwien.at/. |
inne: | Na
podstawie ustawy o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.
(Dz. U. z 2002 r. Nr 101, poz. 926 ze zm.) informujemy, że
administratorem danych osobowych wskazanych w dokumentach przekazanych w
odpowiedzi na ofertę pracy jest Wojewódzki Urząd Pracy w Katowicach,
ul. Kościuszki 30, 40-048 Katowice.
|
Rekrutacja: | |
wymagane dokumenty: | Osoby
zainteresowane powyższą ofertą zatrudnienia i spełniające wymagania
pracodawcy, proszone są o wysłanie swojego CV w języku NIEMIECKIM wraz
ze zdjęciem do: 1. przedstawiciela pracodawcy Pani Doris Pikisch na adres e-mail: doris@pikisch.at oraz 2. do wiadomości doradcy EURES w WUP w Katowicach na adres e-mail: akopczyk@wup-katowice.pl Uprzejmie informujemy, że pracodawca skontaktuje się wyłącznie z wybranymi kandydatami. |